Reglament

 1. Prova oberta a tothom, federat o no federat, que accepti el present reglament.
 2. S’organitzen quatre curses, una benjamí de 600 metres, una aleví de 1.200 metres, una infantil de 2.400 metres i una sènior que pot ser de 5.000 metres o 10.000 metres, a decisió del corredor.
 3. Com a novetat, aquest any  2019  es  farà  una  “cursa”  de  nadons  que hauran   de  cobrir uns 4 metres  gatejant.  Per participar-hi cal que la criatura hagi nascut amb posterioritat al Cros de l’any passat, es a dir, que tingui menys d’un any.
 4. Per a la cursa sènior s’utilitzarà el sistema  de cronometratge CHAMPIONCHIP (xip  groc). Es pot fer servir el xip de propietat, el de lloguer, o comprar-ne un de nou. No es pot córrer sense xip.
 5. En la inscripció a la cursa Sènior no cal especificar la distància, i cada corredor decidirà en acabar la primera  volta si va cap a meta per completar la cursa de 5 km o si comença la segona volta per fer la de 10 km. Passats  37 minuts des del moment de la sortida, ja no es permetrà optar a la cursa de 10 km i serà obligatori finalitzar la cursa de 5 km.
 6. Inscripcions: Veure apartat d‘Inscripcions.
 7. Categories: De la 1 a la 16 segons la taula adjunta. L’Organització pot demanar el DNI o similar per comprovar  l’edat. Les categories de la cursa Sènior afecten només la classificació dels 10 km. No s’estableixen categories  per a la cursa de 5 km, únicament hi haurà una classificació general per sexe.
 8. Hi  haurà dos avituallaments  d’aigua  i  esponges  durant  la  cursa,  i  un tercer al  final.
 9. Servei  de  dutxes  per  a  tothom  en  acabar  la    cursa.  Hi  haurà  servei  de guarda-roba.
 10. Obsequis:  Hi haurà  samarreta  de  record,  sorteig  de  material  esportiu  i coca per a tots els participants.
 11. Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat queda sota la decisió de l’organització. Les reclamacions es faran per escrit i previ dipòsit de 30 euros, una vegada hagi finalitzat  la cursa, essent la decisió indicada per l’organització inapel·lable.
 12.  Els participants es veuen obligats a respectar en tots els conceptes les marques patrocinadores de la Cursa. El dorsal s’ha de portar perfectament visible.
 13. L’organització declina tota responsabilitat pel què fa als accidents, lesions o altres perjudicis que la participació en el Cros pugui comportar als inscrits.
 14. La cursa està cardioprotegida, amb desfibril·lador mòbil per accedir ràpidament amb un quad a qualsevol punt del circuit.

HORARI CURSES

 

CATEGORIES