Reglament

33è CROSS CAIXABANK L’AMETLLA DE MEROLA

17 de Setembre de 2023

1 – Prova oberta a tothom, federat o no federat, de qualsevol nacionalitat i sexe, que accepti el present reglament.

2 – S’organitzen quatre curses, una Benjamí, de 770 metres, una Aleví, de 1.730, una Open, que pot ser de 5.000 metres o de 10.000, i una “cursa” de Nadons, que hauran de cobrir uns 4 metres gatejant.

3 – Per a la cursa Open s’utilitzarà el sistema de cronometratge del xip groc (CHAMPIONCHIP). Es pot fer servir el xip de propietat o un de lloguer. També hi ha l’opció d’aprofitar la cursa per comprar-ne un. No es pot còrrer sese xip groc.

4 – En la inscripció a la cursa Open no cal especificar la distància, ja que cada corredor decidirà en acabar la primera volta si va cap a meta per completar la cursa de 5 km o si comença la segona volta per fer la de 10 km. Passats 37 minuts des del moment de la sortida, ja no es permetrà optar a la cursa de 10 km i serà obligatori finalitzar la de 5 km.

5 – Inscripcions: Veure apartat d’Inscripcions.

6 – Categories: De la 1 a la 14 segons la taula adjunta. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat. Les categories de la cursa Open afecten només la classificació dels 10 km. No s’estableixen categories d’edat per a la cursa de 5 km. Només hi haurà una classificació general per sexe. No hi ha edat mínima per participar en la cursa Open. Sota responsabilitat dels pares, els nens podran córrer la cursa encara que tinguin l’edat per córrer la Benjamí o Aleví.

7 – Hi  haurà dos avituallaments  d’aigua  i  esponges  durant  la  cursa,  i  un tercer al  final.

8 – Servei  de  dutxes  per  a  tothom  en  acabar  la    cursa.  Hi  haurà  servei  de guarda-roba.

9 – Obsequis: Hi haurà samarreta de record, sorteig de material divers i coca i beguda per a tots els participants.

10 – Els participants es veuen obligats a respectar en tots els conceptes les marques patrocinadores de la Cursa. El dorsal s’ha de portar perfectament visible.

11 – L’organització declina tota responsabilitat pel què fa als accidents, lesions o altres perjudicis que la participació en el Cros pugui comportar als inscrits.

12 – La cursa està cardioprotegida, amb desfibril·lador mòbil per accedir ràpidament amb un quad a qualsevol punt del circuit.

13 – Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat queda sota la decisió de l’organització.